Ett bra påsklov.

Har haft fullt upp hela lovet så inte velat blogga över huvudtaget, inte haft någon motivation till det över huvudtaget. Vet jag haft en hel del uppehåll men som sagt motivationen har inte varit så värst stor alls. Lovet för mig har jag inte precis kallat lov, utan jag har varit i stallet från klockan 8 kanske till klockan är 19 på kvällen, Alltså långa och dryga dagar. Vi har ju egen skötsel på hästarna när vi har lov eller studiedagar. Så in/ut/mocking/höpackning har jag fått göra själv. Varje dag har jag ridigt tre hästar och fixat till två grundligt. För er kanske det inte låter så värst mycket som både har stall och bra möjligheter att ta er till stallet själva. Men det har ju inte jag, har liksom 20 min till stallet och man åker inte fram & tillbaka bara för att fixa det lilla, då kan man lika bra vara där hela dagen än att bara åka fram och tillbaka i onödan som det faktiskt är. 
 
Under lovet har jag ju haft Sandreo med, varit väldigt mysigt och kul att sköta om honom med, blir liksom en ny individ att ta hand om och även rida. Vi har tränat lite blandat fram tills våran tävling som jag skulle till i slutet av påsken. Träningarna med Sandreo har fungerat utmärkt. Vi har försökt lära känna varandra lite på egen hand & vi hopptränade även en dag på lovet som fungerade verkligen hur bra som helst. Hoppade en liten bana på 110, och allt bara fungerade. 
 
Jouline och jag har jobbat på som vanligt, vi var iväg och terrängtränade en dag med ju, hoppade lite små hinder, kontroll övniningar och studs & flertal kombinationer ute i skogen, en av dom roligaste träningarna jag haft faktiskt bara att leka runder ute på banan och ha kul. Träffade även kompisar ifrån Mariestad som stod i Joulines förra ägares stall en tid, verkligen kul att träffa dom. Som det brukar vara att få träffa gänget ifrån Mariestad.
 
Sen har jag ridit en skolhäst på skolan som jag nämnt tidigare. Tyckte det gick helt okej, gick sämre än sist iallafall han kändes inte som vanligt utan mer motvillig och liksom undvek jobbet som jag bad han göra, men red ut någon dag med honom och då kom samma häst tillbaka, men på banan var han lite motvillig, men bara att ta de med en nypa salt och fortsätta jobba med honom när jag har tiden och lusten till det. Men när han slappnar av och ger efter blir han verkligen så himla fin att rida. 
 
Som ni märker så har mitt ridande varit i full gång med en massa mysiga uteritter och träningar. Så tyckte lovet var jätte bra trots allt. Tänkte berätta i nästa inlägg hur det gick med båda stjärnorna, men det får ni allt vänta med. Men givetvis delar jag med mig av en bild på Sandreo & Jouline.<3
 

Hästläget den senaste veckan.

Var ett tag sedan jag berättade om hur det går med allt med hästarna och så. Jouline går bättre och bättre i hoppingen, hon hoppar verkligen fint och lugnt nu. En stor förbättring från hennes sida. Dressyren går hon fint i men fortfarande en del att jobba med som inte skolan kan dela med sig av tyvärr. Och terrängen går också jättebra. Jag har varit ute med henne två gånger deta året och hon skötte sig prima. Mitt självförtroende behöver bli bättre igen men de kommer. Litar på henne något så otoligt mycket så kommer gå fort tillbaka igen. 
 
På skolan numera sen tisdags så kom lilla Sandreo till skolan. Har verkligen funkat så himla bra. Tränat lite dressyr på honom dessa dagarna och idag är tanken att jag ska rida ut en sväng med honom eller rida lite i ridhuset för det funkade så fruktansvärt bra. 
 
Jouline ska få terrängträna idag. Vi åker till Dagstorp och tränar lite. Sista träningen innan tävlingen nästa helg. Då är det en klass fast med två hästar. Ska li spännande och se hur dom ska leverera denna gången, båda två är verkligen fina och hoppas givetvis på finfina rundor med båda ponnysarna. 
 
Mer info kommer ikväll hur hästläget ser ut. Nu ska jag dra till stallet igen hihi Ha de underbart så länge. Puss.
 
 
Frida. 
 
Bild sen förre terrängträningen. fina fina ponny. <3

Ibland får man ta tillfället i akt.

Fann dessa otroligt söta bilderna på mig & Ramzes. Tycker verkligen om denna hästen. <3
Ibland får man ta tillfället i akt och mysa med denna myshästen. <3
 

Andra träningen med en fin ponny.

 


Här är en liten video från andra träningen med Sandreo, redan en förändring mellan oss som ekipage, hittar knapparna mer & mer.

 


Tävling & Flyinge.

I helgen var ju vi iväg på tävling med lillkillen. Sandreo skötte sig något så otroligt bra. Det var hans första tävling och tredje gången jag satt på honom, jag kan inte vara mer än glad. Tävlingen var dåligt arrangerad och framhoppningen sög. Vi gjorde en klockren nolla. Han hade ett bra flytt och allt bara satt. Det gick som jag planerat i mitt huvud, huvudsaken var den att han skulle gå runt banan med en nolla, förhoppningsvis. Och det gjorde vi. Tempot var super fint och allt vi jobbat med satt jätte fint. Var så nöjd, hela dagen åkte jag på små rosa moln. Vi har nu kommit överrens om att fortsätta tävla&träna honom i terräng. Vi planerar just nu hur vi ska göra med tävlingen som är om två veckor. Ska ta en p80 i flyinge. Håll nu tummarna för mig. Jag ska debutera Jouline där med och hoppas på vi gör en fin nolla på årsdebuten så jag kan gå upp i en p90 på nästa tävling. Nej nu ska jag dra ut i stallet och rida min stjärna lite i paddocken. Min vackra prinsessa. <3
 



RSS 2.0