Idag kör vi debuten.

Påväg mot tävling nu med lillkillen. Debuten för mig iår och debuten för honom med över huvudtaget. Blir en p70 med Sandreo idag. Banan är ingen komplicerad men lite små titthinder med hus, soffa ja sådana basic stuffs. Sandreo är en jättefin ponny med fin vilja, tror det kommer gå bra. Är nöjd med honom oavsett hur de går sålänge han har fin bjudning & koncentrerar sig kommer de nog gå galant. Håll tummarna för oss två nu, tredje gången jag rider honom så tar de som de kommer. 
Kommer även träffa Salsa, min gamla bponny idag, vi rider samma klass. Håll tummarna för oss fyra. 
Hör av mig under dagen puss/Frida t



Sandreo - Film


Vilken underbar helg detta varit.

Hade stalltjänst idag. Fick byta min lördag nästa helg lite akut bara för jag skulle kunna tävla på den dagen. Så har varit trött och sliten hela dagen, fått ont i nacken sen smällen igår. Aja blir nog bra snart. Skrittade ut Jouline idag efter gårdagens hårda terrängpass. Hon var pigg och glad, var en mysig liten skrittrunda trots jag var trött haha. 
 
Asså lever seriöst på gårdagens händelser. Den feelingen jag hade igår på båda ponnysen var underbar. Efter så mycket längtan efter en terrängträning för min tränare, så blev det två stycken på en och samma dag. Satt på två lyckliga ponnys som tyckte det var hur ball som helst att få hoppa lite stockar & galoppera på. Åååh bästa helgen på väldigt länge. 
 
Ska starta Sandreo (ponnyn jag testade igår) i Flyinge. Dom ska ha en stilterräng och då tar jag och tävlar en p70 med den lille fisen. Satt ju som sagt på honom för allra första gången igår, och på denna tävlingen kommer jag inte kräva ett dugg, hade varit hur kul som helst med en nolla, men sålänge han känns positiv och glad till hinderna är jag hur nöjd som helst. Sker någonting  som ett stopp eller liknande beror det inte på han utan på mig som ryttare. Men som det kändes igår känns detta extremt spännande. Riktigt, riktigt fin ponny det där. 
 
På Tisdag drar jag iväg efter skolan för att åka och träna Sandreo igen på Dagstorpsbana. Testa lite fler hindertyper och bara leka oss fram. Trivdes ju som sagt på hans rygg så detta känns riktigt kul. Ni får allt hålla tummarna för mig och lilla Sandreo. Film kommer att komma från gårdagens träning med honom. Se och njut av den lille. 
 
Imorgon är det Måndag och jag har studiedag. Ska rida två hästar, Ramzes och Jouline. Sen fixa lite stalljobb sen hem och plugga attan för hela slanten. 
 
Usch vilken härlig helg detta varit. Nästa helg kommer säkert bli lika bra!
 
Här kommer lite fler bilder på Sandreo, alla bilder från gårdagens har Clara Nilsson fotat, kramis. 
 

Två fina ponnys tränade.

Idag var det terrängträning för hela slanten. Jouline tränades kl 11, blev en mycket bra träning med nästan ett avfall men jag höll mig kvar utan stigbyglar och en hängande ryttare & skenande ponny. Men det gick bra ändå. Fick något failhopp som man alltid lyckas med som fälttävlansryttare, och då menar jag verkligen fail - fick med de på bild t.om. Jouline bjöd fint idag och vi jobbade på att få hela hon avslappnad i ryggen och nacken så hon inte springer och spänner sig. Stor guldstjärna till ponnyn min. 
 
Sen kl 12 kom en annan liten ponny som jag skulle testa för första gången. En cponny född 04. En väldigt söt liten kille och mycket välriden. Var kul att sitta upp på något nytt och få skutta lite. En mycket mysig och fin kille. Fick frågan för en vecka sedan om jag ville testa terränghoppa han och sen har vi snackat lite i veckan och kom fram till att ta en träning idag på lite småhinder och liksom se om vi funkade. Och det kändes verkligen jättebra att sitta på hans rygg. Han hade ett underbart steg med fin bjudning. Testade lite hinder och sen red jag runt lite för att liksom "hitta lite små knappar". Så nu har vi kommit fram till att vi ska ta en träning på Tisdag med, och sen drar vi på tävling nästa helg om exakt en vecka. Ska bli såå spännande. En stilterräng och jag kommer ta allt som träning liksom. Spännande detta. En fin ponny som jag trivdes med. Trots allt första gången jag red honom och det funkade jättebra. 
 
 

Terrängträning!!

Idag var det äntligen terrängdags igen efter 3 månaders uppehåll. Frida kändes jätte fräsch och allt bara flöt! Det va helt galet roligt! Gardenia var också super duktig, fast de kändes att vi inte hade hoppat terräng på tre månader! Jaja, allt gick skit bra och jag har känslan utav att detta kommer blir ett kanon år!! Nu är de inte länge kvar till Tågarp heller då jag äntligen får träffa jouline och Frida! :D 
Bild från dagen

Kram Sofia



RSS 2.0