Resultat

Dagens resultat blev 45 straff i dressyren och 1 ner i hoppningen! 
Terrängen går imorgon! 
 Kram Sofia




Tävlings upplägg

Hej!
Tänkte skriva lite om mintävling/tränings planering!

Öveds 26-27/8 h100

Boxholm 9/8 h100

Åkerbo två veckor efter boxholm? Mamma har kollen😏

Sen om de har gått bra på tävlingarna och vi känner oss reda så ska jag debutera 1* i Hermanstorp!! :D annars blir det i Tågarp som är den sista fälttävlans tävlingen för året :)

kram Sofia




Gymnasiet?

Rubriken lyder, om mindre än en månad börjar gymnasiet! Jag är både skräckslagen och super taggad! Jag ska läsa Music and Production i skara på katedral :) ska bli riktigt kul! Det är som att gå samhäll fast man har musik lektioner osv istället för typ No ämnena och språk :) eftersom de är liknade samhäll är de högskoleförberedande som gör att jag kan läsa vad jag vill efter gymnasiet 👍 ska bli faktiskt bli lite kul att börja skolan igen men läxorna hade man ju kunnat skippa. 

Gardenia fick bara ut och skritta idag, gick upp tidigt för att slippa värmen :) 
Imorgon är de dressyr på shemat.

Ha de bra! 
Kram Sofia



Suger på de här

Gud va jag är dålig på att blogga.. Har varit väldigt jobbigt de senaste då världens finaste och snällaste ponny har åkt till sina nya ägare, hon kan inte ha de bättre men saknar henne ändå så otroligt mycket. Hennes nya ägare är endast 8 år men Frida och Emilia(nya ägaren) passar perfekt ihop! De blir ju verkligen så att Frida får börja om och de är precis som jag ville ha de! Hon har ju gått på 1*-2* niva de senaste 2 åren och de bli tufft för en C-ponny efter ett tag:) jag hoppas verkligen att denna tjejen en dag börjar rida fälttävlan på
Frida! De vore så himla kul:) 

Så just nu har vi bara 2 hästar i stallet, mammas 2 åring och Gardenia :) Min nästa tävling med Gardenia är öveds i helgen, h100 :) försöker kvala till 1* nu så jag kan rida någon 1* mot slutet av säsongen :) hoppade just ett kanon pass på Gardenia idag inför nästa helg :) känns lovande!

Denna sommaren har jag även jobbat hos Nina och Sissi lilja vilket har varit jätte kul! Trivs så himla bra där, får jätte bra hjälp med dressyren och hoppningen :) Jag ska tillbaka dit precis efter öveds och vara där i 2 veckor, då
Kommer även Maria bredberg! Hon är så himla trevlig och snäll :) Lena Bredberg är en av ledarna för
Ponnylandslaget och Maria är hennes dotter :) 
Nu är de sov dags,
Måste upp tidigt imorgon och rida innan de blir alldeles för varmt ute :)
Kram Sofia



Nu var denna veckan över.

Idag är de söndag, alltså sista dagen på denna veckan. Har varit en helt okej vecka trots allt. Vi var i Öland två dagar, skönt att komma ifrån alla ens vanliga rutiner och kunna släppa allt och tänka på annat. Extremt skönt, givetvis träffa jag min bästa vän där, dom vi var hos nämligen i deras stuga. Jouline blev riden dom två dagarna hos dom vi är inackorderade hos, allt hade funkat bra. 

I fredags hade jag lite hoppträning på Sandreo. Ska tävla han på Torsdag en LC & LB. Allt gick super och han skötte sig som vanligt, lilla pojken. Jouline ska få komma dit på onsdag och hoppa lite innan tävlingen på lördag - söndag. Känner jag behöver ta vara på varje träning jag har nu innan öveds. Efter öveds ligger tävlingarna ganska tajt emellan så gäller att ge allt man har. 

Idag provade jag nya tränset. Blev super bra. I Falsterbo köpte jag ett nytt pannband till dressyren. Ett PS of Sweden pannband. Superfint. Igår köpte kyl lera till benen efter man ridit terrängen. Något jag velat ha länge. 

Ikväll kommer två åsikts inlägg skrivas. Så håll ögonen öppna. 



Två mys bilder som jag tog med mobilen idag. Fina ponnyn. Tränset satt väldigt fint på henne trots en stor nosgrimma. Något sne kan den bli ibland men det gör inget, kan man ordna. 

Min älskade kamera..rest in peace.

Haft en hel del att göra på senaste så har inte bloggat helt okej, men aja vi tar tag i det efterhand
Kan ju börja inlägget med att min älskade kamera gått i sönder. Vad det beror på har jag ingen aning över men något är det iallafall. kul... 
Min mobil kom in på inlämning för den gick också i sönder, såklart. Så har inte kunnat mobilblogga i heller direkt. Så ja... ni får stå ut med tråkiga gamla data bilder. 

Igår var vi på terrängträning i Öveds där vi ska tävla nu till nästa helg. En p90 och jag är s galet taggad så ni anar inte. Jouline var så fruktansvärt fin IGEN. Allt går på rätt håll och känslan är helt amazing. Magnus sa bara "ja finns väl inte så mycket att säga om detta? Fortsätt så här." och kan bara mer än att hålla med. Vi tränade lite små tekniska svängar, hoppade spets, kombinationer, bana, ja allt mellan p90 höjden och uppåt. Finns inget hinder som stoppar oss när vi är på g.

Dom senaste 4 träningarna jag haft har varit klockrena. Jag har verkligen börjat rida ordentligt. Tro på mig själv och det jag gör. Och att misstag kan ske, det måste ske. Finns ingen framgång utan misstag. Det är misstagen som får dig att bli bättre. Man måste bara ge allt man har. Och köra.

Här kommer då lite printar från träning för Magnus igår.
Och jaaa ni... tjejen hoppar det utan problem med aningens stora marginal. Faktiskt *stjärnigt för oss, den ni. 

Puss och kram. <3

Världens finaste ponny har jag. 
 

Jag måste tro på mig själv.

I Onsdags drog vi iväg till Flyinge och tränade terräng på revingebanan. Vi tränade med future eventers och jag kan bara säga en sak. Wow vilken fruktansvärt bra känsla jag hade. Jouline var framåt och sög tag i alla hinder utan någon som helst tvekan. Jag har inte så mycket att säga mer än att ponnyn var helt fantastisk så det var helt sjukt. Är riktigt nöjd och känner att det funkar helt otroligt bra. 
 
Allt mellan mig och Jouline har bara klickat mer och mer. Varje träning har gett mig så fruktansvärt mycket och mina mål skinner starkare än solen just nu. Jouline är min ögonsten, jag litar på henne och hon lika så för mig. Ger jag Jouline rätt förutsättningar till saker gör hon precis vad jag ber henne om. Hon är en helt fantastisk ponny. Alla borde ha en ponny som henne, med hennes inställning till saker. Hon har fått mig att tro på mig själv. Lita på det jag gör. Jag har haft två helt fantastiska ponnysar innan Jouline. Men Jouline är något alldeles speciellt. Hon lär mig så många nya saker varje dag. Hon slutar aldrig lära mig, det känns inte som det finns någon stoppskylt för henne. 
Min allra första ponny var en otrolig läromästare. Det är Jouline med fast på ett helt annat viss. INgen nybörjar ponny, verkligen inte. Utan hon är en speciell ponny. Man lär sig verkligen allt. T.ex. Hanteringen. Kunna ha förmågan och orken att jobba med en rädd ponny som inte litar på allt och alla. Ha förmågan att kämpa med förtroendet. 
 
Jag har snart ägt Jouline i hela 2 år. Kan ni fatta? Två hela år. Kommer ni ihåg min första terrängträning?
När jag provade Jouline för första gången testade jag aldrig henne i terrängen. Jag utgick från filmen när hon gick i terrrängen. Och hade jag fel om att hon var het fantastisk? nej inte det minsta. Första gången jag satt upp på henne, på våran första träning. Ja hon var mycket häst, hon rusade mer än gärna av ren glädje till varje hinder, jag hängde på, ramade in henne, höll om med skänklarna, rak ställde henne, skutt.
Nu kan jag verkligen sätta mig ner och jobba ihop henne mellan varje hinder, jag hinner med att tänka HUR jag ska rida henne mot varje hinder. Utan tvekan hjälper Jouline mig. Hon lyssnar på minsta lilla rörelse.
 
Just nu känner jag som så här. Rider jag som jag gör på varje träning. Tror jag på Jouline, och SPECIELLT på mig själv, kan detta gå långt. Jag måste tro på allt jag gör. Och i nuläget gör jag verkligen det. Vi har haft våra dagar då de inte funkat alls. Missförstånd, nån krasch här och där i något hinder. Men har inte den minsta rädsla för något. Som jag sa innan, som jag kan säga minst 1000 gånger till är att, Jag litar på Jouline i exakt alla lägen. Min hjälte är hon.
 
 
 
 
Knäppte dessa helt otroligt mysiga bilderna innan vi åkte hem från träningen. 
 
En bild på mig och Jullan på ett av dom stora hinderna vi hoppade. Och kolla bara på henne. Wow hon är amazing.
 



RSS 2.0