En bra sommar.

Några veckor på mitt underbara sommarlov har nu gått. Och redan gjort en hel del roliga saker. Som ni vet har jag ju flyttat Jouline från skolan över sommarn och står nu hos en som gick i trean Martina heter hon. En helt underbar tjej och både jag & Jouline trivs super bra. Vi har haft en massa roliga uteritter och vårat mål denna sommaren är att rida med korta stigläder som jockey läder typ. Vi har redan haft en mysig filmkväll med massa gott. Vi har även snackat om att rida till stranden en kväll med hästarna konstigt nog har jag aldrig gjort det med Jouline så det ska bli spännande. Vi har även snackat om Liseberg. Hur det blir med det riktigt än vet jag inte men vi får ta varje vecka som den blir helt enkelt. 

Nästa vecka är de Falsterbo, eller ja det börjar till helgen men jag ska dit på Onsdagen. Gissa varför?? ;)
Jo för Huntingen är ju då. Kameran ska hänga med mig och massa bilder ska fotas. 
Och påtal om fotografering så var jag och fotade i Velinge igår när det var tävlingar där. Hängde med Martina för att fota henne och fina TinTin. 
 
Här kommer lite bilder på Salsa och hans ryttare & hennes andra ponny Karla. Stort Grattis till alla placeringar.
 
 
 

SRG skolhästar.

Haft ett litet "projekt" i skolan som jag och nån till i klassen kom fram till. Vår skola SvergiesRidgymnasium i Svedala har verkligen världens fulaste profilbilder på hästarna, dom är verkligen dö fula, och verkligen inte rättvisa någonstans. Hästarna ser helt omusklade ut och så ser dom inte ut idag & sen har vi fått dit ett par stycken nya med ju som bör uppdateras med bilder på våran hemsida. Så jag och dom andra från klassen kom överens om att vi skulle fota ett par hästar för nån vecka sedan vi han med mer än hälften av alla hästarna, det gick eftektivt och snabbt att fixa. Varje skolhäst har ju en ryttare så den ryttare gjorde vi hästen - knoppade, badade, borstade och fixade allt. Sen plåtade vi lite nyare finare sommarbilder. Och nu ser hästarna något mer rättvisare ut än innan. Tänkte tjuv visa några av bilderna för er. 
 
 
Detta är då fyra av våra skolhästar. 
1a bilden så har vi Ramzes han ni kanske sett mig rida lite. 
2a bilden har vi Charming Boy
3dje bilden så har vi Udde 
4e bilden Dellami våran lilla travare. 
 
 
 

Fantastiska ponny.

För ett tag sedan skrev jag ju ut lite angående mina mål. I Lördags var det tävling i Tågarp jag skulle ställa upp i en p90, men så klart var odsen med mig och jag blev jätte förkyld. Låg hemma hela Torsdagen med hög feber och orkade verkligen ingenting. Så stannade hemma på skolavslutningen i Fredags med, trist men sant, var ju faktiskt inte den sista skolavslutningen tyvärr.. 
Tävlingen blev tyvärr inställd för min del, extremt drygt efter man tränat, tränat och tränat för att vara fit for fight till tävlingen, riktigt tråkigt. Kan ju berätta lite om hur mina träningar varit på senaste istället så ser vi något postitivt med hela inlägget?!
 
I dressyren tränar jag ju för Anna Pålsson säger bara en sak, wow vilka underbara träningar. En hel grym tränare som verkligen får till det som man får en helt underbar känsla på Jullans rygg, man dansar nästan fram. Efter varje träning har jag verkligen fått känna in något nytt. Skänkelvikningarna var inte dom bästa i början, men nu efter minst 1 träning satt skänkelvikningarna där helt klockrent. Det var bara det där lilla jag skulle göra "lägga ner handen och rakställa henne med ytter benet" nu är dom helt klockrena. Fick mycket beröm av Anna efter vår första träning för henne på året, hon tyckte Jullan hade gjort en stor förbättring med sitt temperament, innan rusade hon mest och liksom man fick sitta och passa henne hela tiden - det blev liksom jobbigt för mig för fick liksom aldrig känna att hon jobba igenom sig ordentligt. Nu tycker både Anna & mina föräldrar att Jullan har blivit mycket lugnare. Jag har blivit mer stadig i min sits och liksom får ihopa henne mer nu. Och jäklar vad snygg hon är när hon verkligen går så där underbart. Vi är en bra bit på vägen nu. 
 
I terrängen finns det inte så mycket att säga mer än att - rider jag ordentligt och tänker ut mina vägar hoppar Jullan. Oavsett vad det är för typ av hinder. Och ja, det gör hon, hon hoppar oavsett vad. Tränade i Tågarp för ett par veckor sedan, hon hoppade helt kanon tog alla tekniska bitar som om det var en lek & höjderna är inte heller något problem. Så länge jag är med i min ridning ordentligt sitter det klockrent. 
 
Dessa hinderna ligger på *stjärnignivå & p90 nivå. Look at ma horse, ma horse is amazing. 
,
 
 

Summer

Var ett tag sedan jag bloggade nu. Mitt intresse har inte legat på topp för att orka skriva ihopa bra inlägg. Jag ska försöka ge det en chans till, sen ska en ny header komma upp med, men måste leta fram bra bilder för det bara. Har egentligen haft väldigt mycket att berätta men liksom inte fått något tillfälle för att berätta men det får komma nu dessa dagarna istället. Ska ge detta en chans till för att verkligen lyckas måste jag ju det. 
 
Föresten hur känns det med sommarlov?
 
Förra helgen kom min mest saknade vän ner till Skåne, Just vad jag behövde, fin shoppingtur i fint väder med fin mat och massa mys på kvällen. Usch vad hon är bra, vilken sommar vi har framför oss.



RSS 2.0