Rida annan häst med.

På torsdag ska ju jag rida en storhäst vid namnet "Ramzes" eller han kallas för det. Fått lite frågor vad han är för en häst, så ska berätta lite om honom nu.
 

 

Urame SZ, som på skolan kallas Ramzes, är en Holländsk KWPN född 2001. En skimmel valack på 164 cm. e: Orame u: Kohi Noor ue: Creool. Innan han kom till Sveriges Ridgymnasium så tävlade han i hoppning upp till 130 cm. Ramzes är en välriden häst som hoppar bra, som kräver att man rider. Han är lugn och trevlig på marken.

 

Detta var lite vad skolan nämnt om honom på hemsidan. Detta är då en av våra skolhästar, en av dom jag  tycker ser fin ut när hans rids & hoppar. Han hoppar verkligen super fint. Har varit intresserad att rida honom ett tag nu så ska verkligen bli kul att få sita up på honom och bara få testa honom. Ska rida han på torsdag & lördag. Känna lite på honom på torsdagen hitta små knappar & sådant. Sedan på lördagen testa lite mer. Känner jag behöver lite mer rutin på störhäst, och ska bli kul att få testa rida något nytt. Bilder&video kommer förhoppningsvis. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback