Pigg Jouline, gillar springa..

Träningen för Magnus i Tisdags.

I tisdags var vi och tränade i Dagstorp för Magnus Gällerdal. Vi hoppade ingen höjd eller någon lång tid. Utan vi tränade liksom så som var lagom efter att alla tävlat i helgen. Magnus var verkligen grym. Han lärde ut på ett grymt bra sätt, hjälpte en snabbt och enkelt. Han hade övningar som var bra för mig och Jouline. Vi har nämligen en tendens att få upp ett ganska hastigt tempo i terrängen. Jouline har typ ingen respekt för p70 höjd, utan istället tar hon djävulshopp och rusar på som en idiot. Så istället fick vi trava mot små höjderna få lugn trav och sedan efter hindert göra en halt. Det funkade mycket bra, det är dem där halvhalterna och växlingarna i tempot som ska till nu bara. Vi har liten presentation om oss inför ”domaren” eller vad man ska säga. Berätta om ponnyn, en själv, klasser och mål.

Denna veckan har varit väldigt lugn för Jouline. Onsdags fick hon bli utskrittad i det enormt vackra vår vädret, märks det är sommar snart.
I torsdags fick hon vila pågående jag var i Danmark på klassresa vi var på Den Blåa Planet, kom hem ganska sent, och var fett trött.
Idag tog vi en fredagsmys runda. Travade henne lite lugnt, hon var ganska trött själv. Så hon yoggades bara idag för att sedan Imorgon kunna sätta igång igen lite mer krävande. Paddock arbete står på schemat. Ber pappa filma lite. Visar upp någon övning osv.

Ha en bra fredagkväll.

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback