Vi ska alla lyfta fram...

Jag och Sofia startade denna blogg för nästan tre månader sedan. Redan dem första dagarna var vi uppe i över hundra läsare. Bara tanken att så många gillade våran blogg TROTS våran början och en seg start. För oss är ni läsare guldvärda. Ni är faktiskt grymma. Efter våran lediga vecka från bloggen, höll ni fortfarande kvar vid den och ville se när vi uppdaterade. Jag blir alltid så himla glada av att se er när ni kommenterar. Och det blir Sofia oxå helt klart. För mig och Sofia blir det svårt att planera hur vi ska lägga upp det med inlägg varje dag, men vi jobbar på det. 
 
Någon gång varje dag får någon av oss en massa komplimanger. "Mina förebilder, ser upp till er". 
Ni ska veta att varje kommentar ni skriver, privat och här betyder guld. Man blir så peppad och inpererad och lycklig. Denn bloggen ska vi bygga upp tillsammans. Vi är författarna medans ni är våra läsare. Vi gör denna bloggen stor TILLSAMMANS. Ni är så himla duktiga att lyfta fram oss som personer och hur våran blogg är, därför vill vi nu öppna oss och lyfta fram eran blogg, varför kan ni inte i kommentars fältet skriva om eran blogg, berätta om er själva, berätta om en blogg ni läser och varför ni just gillar dem, och vad ni tycker om våan blogg och varför ni läser den. 
Nu hjälps vi åt. 
Gör ni detta kommer vi 100% lova att klicka in på eran blogg. 
Vi lyfter fram varandra. Glädjas åt varandra. 
 
SKICKA VIDARE NÄTKÄRLEK! 
 

Kom igen nu och fyll detta inlägget med kommentarer om bloggar ni vill lyfta fram och varför och berätta om eran egna fina blogg. KOM IGEN NU UNDERBARA LÄSARE.
 
Tillsammans <3
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback