New in from FalsterboHorseShow.

Kom hem från Falsterbo Horse Show för två timmar sedan. Åkte runt elva och stod i en ganska lång kö från Skanör till Falsterbo. Vi var där runt ett kanske, snackade med massa saknat folk, som man inte träffat på ett år kanske och hade lite snack med dem, sedan åt vi lite, 89kr för Fish n Chips?! Helt sjukt.
 
Idag var bästa Therese Viklund, Ida Brönnmark och Anna Hassö med i Huntingen. Anna vann och Therese kom trea. Alla gjorde grymma runder. Anna är bara för häftig. Sedan var även Sara Algottson Ostholt med, med Maria Gretzers häst. Första gången Sara satt upp på hästen, och trots ett par fel var hon duktig, även Niklas Lindbäck var med, men han utgick tyvärr, tror han hade en unghäst med sig. Tyvärr fick inte kameran hänga med men får höra omkring om någon fick ett par bilder. 
 
Den sista timmen sprang vi omkring i alla affärer och bara shoppade loss. Igentligen var det för mycket vi köpte eller ja mycket och mycket men det blev mer än vad vi tänkt oss. Tagit lite bilder på det vi köpte så det kommer längre ner ni läser. Allt är jag väldigt nöjd med och vi satsade mycket på att hitta matchning till min fälttävlansoutfit i hoppningen, och lite andra saker. 
 
 
HoppSchabraket. 
 
 
Schockemöhler grimma till tävling.
 
 
Ny ute grimma. 
 
 
 
En kingslandkeps och även kingslandstrumpor. 
 
 
 
Köpte även en Hoddie från Gina Tricot.
 
 
Piké från Gina Tricot även tävlingstrumpor. 
 
 
 
Min blå gula "outfit" som sagt svergies färger ska de vara ;) 
 
 
Även någon tidning & två egen gjorda skall. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback