SOMMARBILDSTÄVLING-Läs detta inlägg och skicka bilder. Viktigt info här.

Nu är det såhär att vi har funderat på vad vi ska blgga om, men aldrig riktigt kommit på vad som skulle vara kul för er. För ni ska få vara en liten del av våran blogg. Men nu kom vi på ”varför inte ha en bildtävling varje månad?” Detta temat kommer handla om en sommarbild. Det ska ju helst vara på hästen, men det är valfritt. Vi berättar här nu steg för steg vad denna tävling kommer gå ut på. Läs noga och hoppas ni vill vara med.


Steg1: Ni börjar med att skicka en bild till våran mail ([email protected]) och ni kan även skriva till våran facebook (Frida Olsson&Sofia Andersson). Vi granskar dem. Och sedan diskuterar vi bilderna tillsammans, och väljer ut fem som ska få genomföra tävlingen. Men som vanligt har vi jobbigt att välja själva utan vi får lotta helt enkelt.

 

Steg2: När vi lottat ut dessa fem stycken deltagare kommer vi att skriva det till er på eran mail eller facebook. Vi kommer att lägga ut dessa fem deltagares bilder, och skriva ett nummer på varje bild 1-5. När ni ser att ni kommit med i tävling ska ni länka inlägget och skriva att dem ska rösta på erat nummer som kanske är nummer 3?. Sedan räknar vi ihopa rösterna själva då vi kommer sätta ”spär på att inte alla kan se våra kommentarer”.

 

Vinnaren kommer att få: Gästblogga på våran blogg, då den blir länkad för 200-300 läsare.

 

Regler för att rösta och vara med: Varje person får endast ge två röster. Men om man ger två röster till bild 2 får man inte ge två röster till bild 3 utan det blir bara bild två då, men man kan ge en röst till 2 och en röst till 3. Alla ni som är med i tävlingen som skickat in får mer än gärna länka just detta inlägget på eran blogg nu, så fler kan vara med och även rösta. På Måndag sätts dem fem deltagarna ut så hoppas nu ni skickar in bilder. Ni får inte rösta på er själva utan bara till dem andra deltagarna. Sprid länken med deltagarna på eran blogg med, där kommer jag skriva reglerna igen så alla får reda på dem.

 

Typ av bilder: Det kan vara ridbilder, mysbilder ja i stortsätt det mesta, men den ska ha sommarkänsla, kanske ett speciellt ljus , och bakrund. Desto bättre sommarbild mer chans att bli deltagen och då väljer vi ut dem fem som ska få tävla.

Är det nu något ni undrar och inte förstår skriv på Facebook eller i en kommentar. Men helst på facebook där vi kan förklara personligen så det inte blir tusen inlägg om massa frågor. Men glöm inte desto mer ni sprider tävlingen desto fler ställer upp och då kan man tävla på riktigt.

 

LETS GO BOMBA MED BILDER; LÄNKA INLÄGGEN KOM IGEN NUUU.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback