Att ha mål

Är jätte viktigt! Just nu fick jag damp på blogg. Se för jag råka trycka på något och då försvann hela mitt låååånga inlägg. Aja. Men nu tänkte jag berätta om mina mål inför 2014.

Gardenia R:

•Rida ett flertal h100 med bra resultat.

• starta 115 och 120 i banhoppningen.

• rida en 1* på slutet av säsongen.

• Få under 45 straff på dressyren.

Att sätta upp mål är jätte viktigt. Men det allra viktigaste är att ha bra horsemanship och alltid vara snäll och trevlig! Att älska sina hästar oavsett resultat, det tror jag är jätte viktigt!  

Kram Sofia 

Då är vi tillbaka...

Då är vi tillbaka Frida och jag! Just nu vilar hästarna efter en lång säsong :) har tränat en hel del hoppning den sista tiden och det har gett super resultat i både min ridning och hästarnas träning. Jag har intensiv tränat för Tobias Grönberg och jag måste bara säga att han är grym! Han har ju ridit VM i fälttävlan, vilket är super nice :D I min ridning så har mina händer blivit hundra gånger bättre och dom är mycket mjukare och stillare nu! Mina händer har alltid varit min svaga punkt men de håller på att bli mycket bättre nu vilket är jätte roligt :)  jag har startat pay and jump med hästarna också, med Gardenia 1m och 110 cm som jag var felfri i :D på Frida red jag 90 cm med 1 pet :) Jag startade även GP ponnyn med ett pet och hade jag inte rivit så hade jag kommit med till Semi , lite surt. Haha jag red fortast av 50 starter ;) Frida och Jag vi bara köttar!!! Vi har redan planerat hela tävlingssäsongen inför nästa år.. Jag är såååå taggad :D :D 
Bild från GP ponnyn :D


I´m back..

Vet inte riktigt hur jag ska påbörja detta inlägget på bästa sätt men jag har haft ett extremt långt uppehåll. Ska jag vara ärlig har det faktiskt varit väldigt skönt. Skönt att få göra lite annat än att endast sitta vid datorn för att blogga och uppdatera med massa bilder. Känns så onödigt ibland. Jag har räknat med att vi skulle tappa läsarna, men för min del kändes det som ”bästa” sättet. Få lite lugn och ro efter allt som hänt. Det är långa dagar i skolan, mycket att göra med hästen. Vi har även haft lov, skönt att även där känna sig fri ifrån bloggen även om det bar mig emot. Få kunna sitta ner och glo på en film, umgås med goda vänner, få träna utan massa inlägg om allt. Ja ni förstår, men nu vill jag ”tillbaka” eller hur man nu ska säga. Få komma tillbaka med nya nöjda tag och få sätta mig ner ibland och skriva några inlägg varje dag. Kan säga under dessa veckorna utan bloggning har så himla mycket hänt. Mycket har hänt för både mig & Jouline, bra och även dåliga saker.

Dem bra nyheterna är att Jouline mår super, trivs på Bökeberg, har tränat lite för mina egna tränare och det har funkat super. Tävlingar är inbokade och allt är super. Jag mår super bra, har underbara kompisar på skolan som stöttar och hjälper mig om det skulle vara något, liksom aldrig ”ledsen” att gå till skolan för blir alltid uppmuntrad av mina vänner, och det känns underbart skönt.

Dem dåliga är att få en månad sedan var jag på akuten, mådde inte alls bra så vi bestämde att åka ditt bara för att kolla upp mig så inget var fel, massa prover togs och EKG ja en massa. Men vi hittade inget fel. Det känns mycket bättre nu så de är ju bra. För Jouline har det varit mycket problem med skolan, folk som inte förstår vad som är rätt och fel och hanterar en rädd häst på helt fel sätt. Egentligen sånt som folk på ett Ridgymnasium ska förstå & kunna. Kunna hantera alla olika situationer och förstå att inte alla hästar som ens egen. Sånt får mig ibland att fundera vad man gör på ett ridgymnasium om man nu ska klaga på hästen ifråga. Man kanske skulle tänka på vad man SJÄLV gör för fel om andra lyckas. Men denna biten tas upp efter hand här på bloggen.

Jag hoppas ni är redo att följa upp oss en gång för alla. Jag har saknat er…
Alla era underbara kommentarer som var så himla uppmuntrande alltid. Vi ses här på bloggen, där ni kan fortsätta följa mig och Sofia. NU jäklar ska det bloggas. <3

 

 

 




RSS 2.0